ZOEK UW KLACHT

Een vertrouwd gezicht verdwijnt

5 februari 2019

Het is alweer twintig jaar gelden dat ik samen met Michèl Molenschot de deuren opende van onze praktijk voor Chinese Geneeswijzen REMIMO.
Er is in die tijd veel gebeurd.

Zo begonnen we op een van onze slaapkamers in Linschoten. We verhuisden naar Westervoort waar we de beschikking hadden over twee behandelkamers in een verbouwde garage achter ons huis. Na nog een aantal verhuizingen en verbouwingen is de praktijk inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend centrum met 5 behandelkamers. We werken inmiddels ook niet meer met z’n tweeën, maar met een heel team. Hierbij ben ik de laatste maanden steeds minder zichtbaar geweest als therapeut en meer op de achtergrond om de therapeuten van vandaag zo goed mogelijk te faciliteren zodat zij hun aandacht volledig bij de patiëntenzorg kunnen houden.

Met de komst van Hilke Beijer als nieuw maatschapslid begin 2018 is het slotakkoord van mijn tijd bij REMIMO ingezet. Met pijn in mijn hart, maar ook met veel warme herinneringen ga ik op 1 februari de deuren van REMIMO achter mij sluiten.

Warme herinneringen aan de lange tijd dat ik mijn “naaldje” heb mogen bijdragen aan uw gezondheid. Warme herinneringen aan het contact met u en aan alle verhalen waarin u mij in vertrouwen heeft genomen. Ik wil u hartelijk danken voor de vele jaren van vertrouwen. Waar de deuren van REMIMO achter mij sluiten gaat er één deur verder open.

Sinds ruim vijf jaar begeleid ik ouders in complexe gezinssituaties. Denk hierbij aan het begeleiden van ouders tijdens en na een scheiding, om enerzijds de scheiding goed en eerlijk te regelen en anderzijds om samen als collega’s in ouderschap leuke ouders voor hun kinderen te kunnen zijn. En die begeleiding is hard nodig, want het is best lastig om samen met je ex-partner samen verantwoordelijk te zijn voor de opvoeding van je kinderen. Helemaal als er nieuwe partners om de hoek komen kijken. Door middel van mediation, persoonlijke begeleiding, gezinsbegeleiding en workshops leer ik de ouders om te gaan met complexe gezinssituaties. Tevens begeleid ik familieopstellingen om de oorsprong van vastzittende gedragspatronen op te sporen, te helpen begrijpen en te doorbreken.

Kortom een nieuwe passie is geboren. Ik ga zeker niet stil zitten, maar ga verder als familiemediator en ouderschapscoach met 1Door, gevestigd aan de F.B. Deurvorststraat 43 te 7071 BG Ulft en te bereiken via info@1door.nl.

Ik wens Michèl en Hilke en de rest van het team alle succes toe. En tegen u zeg ik graag: Het gaat u goed en wellicht tot ziens.

Renata Vermeulen

Like of deel onze berichten:
Posted in Praktijk