ZOEK UW KLACHT

Michèl Molenschot

Michèl Molenschot

Ik ben geboren in 1965 in Utrecht. Mijn eerste carrière was binnen de tuinarchitectuur en ik ben op latere leeftijd aan de studie begonnen voor Chinese Geneeswijzen. Mijn interesse is hiervoor gewekt omdat ik zelf door deze vorm van geneeswijze van mijn klachten afgekomen ben.
Vanaf mijn derde jaar had ik last van constitutioneel eczeem afgewisseld met astmatische klachten. Op latere leeftijd kwam daar ook nog heftige migraine bij. In de westerse gezondheidszorg heb ik alle artsen en specialisten op het gebied van eczeem bezocht die er toentertijd waren. Ik heb verschillende allergietests gedaan en diverse zalven geprobeerd. Niets hielp. Ik moest er mee leren leven. Ten einde raad ben ik het “alternatieve” circuit ingegaan om de ene na de andere therapeut te bezoeken.
Toen ik 30 jaar oud was, kwam ik bij een Chinese therapeut terecht die mij weinig kon uitleggen, maar die mij wel van mijn klachten heeft afgeholpen. Omdat ik meer wilde weten over de achtergronden van dit “wonder” ben ik zelf uit interesse de opleiding gaan volgen. Van het een kwam het ander. In de loop van de zevenjarige opleiding is Remimo ontstaan en ben ik naar het oosten van het land verhuisd. In de afgelopen twintig jaar is de praktijk uitgegroeid tot het huidige Centrum voor Chinese Geneeswijzen.

Like of deel onze berichten: