ZOEK UW KLACHT

RainPharma Dieet

RainPharma

rainpharma logoHet Belgische RainPharma dieet staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainShakes combineert met professioneel voedingsadvies voor de langere termijn.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma Dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden.

Wat is het verschil met klassieke proteïnediëten?

Proteïnediëten zijn enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Wij geloven in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen vragen bij de samenstelling van de producten en de kortetermijnvisie. Daarom werd het RainPharma Dieet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn gluten- en caseïnevrij zijn, dus darmvriendelijk. Bovendien geven de RainPharma voedingssupplementen je een gezonde energieboost en verbeteren je huidkwaliteit. De nadruk ligt tijdens het hele dieet op gezonde voeding.

Het RainPharma Dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar vooral een levensfilosofie!

Hoe verloopt het RainPharma dieet?

Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (de RainPharma dieetbox + receptenboek). De eerste afslankingsperiode wordt besproken: je dagschema, wat en wanneer je mag eten (groenten, vis of vlees), wanneer je je shakes moet drinken en hoeveel, en wat je kunt doen bij een etentje en op vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Binnen tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels en zijn de gewichtscontroles iedere week. Na ongeveer negen weken ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar regelmatige controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.

Meer informatie staat op www.rainpharma.com/the-rain-diet/