ZOEK UW KLACHT

Uitbreiding Maatschap

23 november 2017
Hilke

Vanaf 1 januari 2018 verwelkomen wij Hilke als maatschapslid. En daar zijn wij heel erg blij mee!

Na afronding van haar opleiding  Chinese Geneeswijzen, met daarna nog jarenlang zij-aan-zij gewerkt te hebben met Michèl, is zij er klaar voor om geheel zelfstandig patiënten te behandelen. Te beginnen met 1 dag per week. De overige dagen blijft zij voorlopig naast Michèl werken om nog meer van hem te kunnen leren.

Help je mee de wachtlijst in te korten?

Als jij voortaan door Hilke (zonder supervisie van Michèl) behandeld wilt en kunt worden (op advies van Michèl), dan heeft Michèl weer meer ruimte in zijn agenda en zijn de patiënten op de wachtlijst eerder aan de beurt.

Jouw voordelen op een rijtje:

  • Sta je nog op de wachtlijst? Dan ben je eerder aan de beurt als je door Hilke behandeld wilt en kunt worden.
  • Word je door Hilke behandeld (zonder supervisie van Michèl), dan geldt voor jou vanaf 1 januari het goedkopere tarief (€ 50,00 per behandeling), omdat Hilke wellicht iets meer tijd nodig heeft.

tarieven 2018: (onder supervisie van) Michel € 60,00 per consult
Hilke € 50,00 per consult

Wat wij van jou vragen:

  • Als Michèl aan je vraagt om over te stappen, overweeg dit dan serieus. Hij vraagt dit alleen als hij inschat dat Hilke ervaren genoeg is voor jouw persoonlijke klachten. (Je mag natuurlijk altijd nee zeggen – even goede vrienden).
  • Je kunt natuurlijk ook uit jezelf aangeven voortaan door Hilke behandeld te willen worden. Michèl besluit hier uiteindelijk over, omdat hij het beste kan inschatten of Hilke ervaren genoeg is voor jouw persoonlijke klachten.

Heb je vragen: neem gerust contact met ons op.

Posted in Praktijk