ZOEK UW KLACHT

Reset je spijsvertering voor een goede gezondheid

11 mei 2016
Rainpharma

Ons spijsverteringssysteem is de motor van ons lichaam en onze geest team task management software. Het is de basis van werkelijk alles. Als deze niet goed functioneert, functioneert er niets goed. Het is dus erg belangrijk om een goed functionerend spijsverteringssysteem te hebben. Een gezond dieet volgen is daarom niet alleen belangrijk voor mensen met overgewicht maar voor iedereen die gezond wil zijn.

Er zijn 1001 verschillende soorten diëten waarmee men gewicht kan verliezen. Dit wil echter niet zeggen dat u hiermee ook uw spijsverteringssysteem een plezier doet.

REMIMO helpt u met een goede start, een vakantie voor uw spijsverteringssysteem zodat deze kan uitrusten van jarenlange overbelasting en kan aansterken voor een nieuwe periode waarin het op eigen kracht uw lichaam van voldoende energie kan voorzien.

Met behulp van voedingsadviezen en de producten van RainPharma krijgt uw lichaam een optimaal aanbod van alle vitamine en mineralen die uw lichaam nodig heeft. Dit is meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid welke voldoende is om niet ziek te worden, maar onvoldoende is om echt gezond te zijn. Na een korte vakantie periode voor uw spijsverteringssysteem wordt deze weer langzaam aan het werk gezet met op maat gemaakte voedingsadviezen. Hierbij wordt zoveel mogelijk uw eigen leef- en eetpatroon ingepast in een gezonde leef- en eetwijze waardoor uw spijsverteringssysteem uw lichaam en geest van gezonde en voldoende energie kan voorzien om gezond te zijn.

Wilt u ook uw motor resetten? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek waarbij gekeken wordt wat voor uw situatie het beste van het beste zal zijn.

Posted in Afvallen, Gezondheid